ecc5

Kako je protekla sezona 2016/17

Nakon ljetnog odmora, svježi i napunjenih baterija, krećemo u novu sezonu spremni i nabrijani :)

No prije samog početka, prisjetimo se što smo sve radili ove sezone…

ecc_1

Prešli smo 2.100 fanova na Facebooku, naš glas je došao do preko 1.600.000 osoba. Preko 5.000 puta mjesečno ste reagirali na naše postove, a pogledali videa skoro 130.000 puta!

Web stranicu eccentric.hr je posjetilo 9.890 osoba ove sezone, a pregledali su 17.266 stranica. Najviše je posjeta iz Hrvatske, zatim BiH, USA, Srbije, Rusije, Njemačke, Slovenije, Austrije i Ujedinjenog Kraljevstva (Irci naši, tek ste na 21. mjestu :) )
Drugu sezonu za redom post o disanju je najčitanija stranica, a odmah iza njega se nalazi post s vježbama za stopala. Jako smo sretni jer je pravilno disanje temelj svakog obrasca kretanja i drago nam je da ste to prepoznali.

ecc2
Napravili smo i redovnu anketu i doznali da bi vas 100% preporučilo Studio Eccentric svojim prijateljima i prijateljicama!

Kada smo vas upitali da ocijenite kvalitetu treninga, dobili smo potpuno iste, odlične rezultate, kao i prošle godine što nam govori da održavamo istu razinu kvalitete treninga.

Najdraža trenerica je Maja, a u stopu ju prate Igor i Martina. Za Ivanu kažete da je vesela i motivirajuća te da vas sjajno isteže. Kod Danijele se polaznicima sviđa tempo i način vježbanja te vedra i opuštena atmosfera koju unese u prostoriju kada uđe. O Tei kažete da jako dobro objasni kada, što i zašto se radi, odgovara na sva pitanja i da je uvijek smirena.

U Studiju smo se ponovili u novi reformer i time smo postali najopremljeniji centar u ovom dijelu Hrvatske.

ecc2a

Najviše slobodnog vremena smo proveli na edukacijama, što nas čini jako sretnima. Učeći nove tehnike i proširujući svoje znanje mi rastemo, a sve što saznamo dijelimo s vama, naši dragi Ekscentrici i Ekscentričice.

Maja je ove godine utvrdila znanje DNS tehnike položivši level 3 i time postala jedan od rijetkih DNS Exercise trenera u ovom dijelu Hrvatske. Bila je i na Neurokinetičkoj terapiji i certificirala se za NKT level 1 i level 2 te asistirala na levelu 1, bila je u London samo radi sjajne Kathy Dooley i tamo u 4 dana slušala njezinu nevjerojatno inspirirajuću i edukativnu radionicu Immaculate Dissection. Ako vas zanima kako je bilo, možete sve pročitati na našem blogu.
Igor je bio kod cijenjenog prof. Markovića, koji je surađivao s nekima od najpoznatijih sportskih imena, i pohađao Motus Melior akademiju. Kao mala ekskurzija, Maja, Danijela i Igor su išli na b.a.s.e. core edukaciju u Ljubljanu kod kanadske edukatorice Sally Belanger (inače B.A.S.E. označava Basic Assessment and Strategy Evaluation što govori o važnosti temeljne procijene i evaluacije svakog polaznika jer je to osnova iz koje jedino možemo graditi uspješan i siguran trening).

ecc3

Iako termin fascija zauzima sve više prostora u medijima i postalo je jako popularno koristiti ga, kao nekad prije termin funkcionalni trening, kako mi nekako uvijek idemo mrvicu korak ispred trendova i pratimo i učimo se od najboljih, kod nas je fascijalni trening integriran u svaki trenažni proces već godinama, a naša Tea je pohađala Anatomy Trains edukaciju, poseban način razumijevanja uloge fascije u pokretu i posturi, dok se Martina ove godine posvetila Functional Flow, ili FFlow, inteligentnom načinu vježbanja u kojem se posebna pažnja poklanja baš fasciji.

ecc_martina_Fflow

Trudnice su ove godine došle u centar pažnje Eccentric Studija. Pored formiranja posebne grupe samo za njih, Danijela, Martina i Ivana su bile u poznatom The House studiju u Novom Sadu gdje su pohađale radionicu za vježbe trudnica, a Tea je bila u Zagrebu na radionici za trudnice, što je svakako doprinijelo kvaliteti treninga budućih majki.

Dijelili smo svoje znanje i s drugima, a ne samo s vama, dragi naši polaznici. Maja je održala radionice s terapijskim lopticama u Novom Sadu i Osijeku te je asistirala na radionici NKT-a. U Studio Eccentric je došao Danijel koji je vodio radionicu Acro yoge i radionicu Pozdrav Suncu.

ecc_acro radionica

Pokrenuli smo grupu za Umirovljenike, s vježbama osmišljenim baš za zlatnu dob, koja se pokazala jako dobrom i traženom. Naše divne umirovljenice čak traže treći trening u tjednu!

ecc_radionica

Preko ljeta smo pokrenuli ljetnu radionicu pametnog vježbanja za djecu, što nam je bila velika želja već nekoliko godina.

Formirali smo i posebnu grupu za mršavljenje gdje svaki polaznik/polaznica ima svoj cilj i uz pomoć savjeta i bodrenja trenera, polako ali kvalitetno i sigurno dolazi do njega.

Mi kao tim smo izrazito posebna skupina jakih individualaca i nakon toliko puno rada, veliko nam je zadovoljstvo bilo skupa se družiti i zabaviti na team buildingu u Adrenalinskom parku Zlatna greda u Baranji gdje smo proveli sjajan dan povezujući se na još jednoj razini jedni s drugima! Jer tim i timski rad su ono čime se posebno ponosi naš Studio.

ecc5

Svaki dan uz vas, naši dragi vježbači i vježbačice, je novi izazov u kojemu svi mi uživamo.

Ono što nas posebno veseli je upornost i predanost, motiviranost, kada dođete u Studio i kažete: “kako mi se danas nije dolazilo, bilo mi je teško na poslu, djeca su me izmrcvarila, baš sam umoran/umorna…” i onda nakon treninga osmijeh od uha do uha, energija kojom zračite može se očitati golim okom i kažete: “ jao što mi je drago što sam došao/došla! Osjećam se tako napunjeno energijom, dobrom vibrom…” Jer to je ono što razlikuje one koji postižu rezultate od onih koji samo kukaju. I kad vidimo vas, tako motivirane, po kiši, po snijegu, po najvećim vrućinama, nakon što ste razvezli djecu po svim aktivnostima, kad odlazite s nekog tuluma ili proslave jer vrijeme za vaš trening, a ostatak društva vam se smije, kad vas boli kuk ili rame ili leđa da jedva uđete u Studio, kad radite domaću zadaću koju ste dobili, kad u Studiju uzimate svoje rekvizite za modifikacije, e tada je nama srce kao kuća i motivirani smo još 200 % više da napravimo najbolji mogući trening, da odradimo najbolju moguću dijagnostiku, skupa s vama učimo i rastemo i razvijamo se kao najbolje moguće osobe.

I jedva čekamo da sezonu koja je pred nama učinimo još bolju od prethodne!

Leave a Reply