• CENTAR ZA DIJAGNOSTIKU, TERAPIJU I TRENING

MINI GRUPE NA MAŠINAMA

U novoj sezoni uveli smo još individualiziraniji pristup na mini grupama na mašinama te svaki trening osim što posvećujemo posebno vježbama za kralježnicu i stabilan, snažan trup, stavljamo i dodatni naglasak na svakoga klijenta i njegove potrebe te u treningu dodajemo posebne vježbe samo za tu osobu kako bi trening bio još učinkovitiji i produktivniji.
Tako npr. sat na toj mini grupi izgleda na način da nakon što odradimo vježbe stabilnosti i mobilnosti i vježbe koje su u skladu sa temom tjedna, svaki klijent dobije još jedan set posebno dizajniran za njega ili nju. Primjerice nekome ubacimo ekstra vježbe za pokretljivost kukova, nekome za stabilnost gležnjeva, nekome malo više naglasimo vježbe za gornji dio tijela, nekome za donji :)
Ukoliko imate bolove ekstra vježbe idu u tome smjeru, ako ste operirali koljeno tada malo više radimo snaženje mišića oko kuka i gležnja…
Programi na pilates mašinama su jako dinamični, kombiniramo raznovrsne rekvizite u svrhu postizanja rezultata. Konstantno mijenjamo otpore s kojima radimo te tijelo svaki trening iznova dobija izazove kojima kako odolijeva tako razvija otpornost i kreira dodatnu jakost, fleksibilnost, pokretljivost i stabilnost. Zabavno nam je ali i učinkovito i sat proleti u trenu. Sat u mini grupi možete kombinirati sa privatnim satom, vježbanjem u grupi, kondicijskoj mini grupi….

IMG_8689

IMG_8598