• CENTAR ZA DIJAGNOSTIKU, TERAPIJU I TRENING

Marija Diklić

Srce i duša studija

Marija čini dušu našeg Studija.

Ona je topla riječ, osmijeh, uvijek spremna pomoći.

Prekrasna, vesela i samozatajna žena koja drži pet zidova Eccentric kuće.

Kad uđete u Studio i vidite ju kako sjedi za stolom, osjećate se kao da ste došli kući ili kod nekoga jako bliskog i dragog.

Nevjerojatno je to koliko poslova ta žena obavlja-ako vas zanima ima li mjesta za vježbanje kod nas – tu je teta Marija, ako želite čuti koje sve programe i po kojim cijenama nudimo-tu je teta Marija, ako želite promijeniti termin – tu je teta Marija, ako želite pitati bilo kakvo pitanje vezano uz naš Studio – teta Marija je uvijek na raspolaganju.

Slaže trenerima rasporede, grupe, privatne sate, dijagnostiku, komunicira sa knjigovodstvom, riješava plaće, odlazi u nabavku, odgovara na mailove, poruke, svaki dan se čuje sa nebrojeno puno korisnika kako budućih tako i sadašnjih i sa svakim pokušava pronaći zajednički jezik, kako bi sve funkcioniralo u najboljem redu.

Nevjerojatno da to sve obavlja samo jedna žena.

A opet, pored svega navedenog, ona u danu stigne skuhati za svoju obitelj, ali i za svoju proširenu obitelj (da, za vas dragi ekscentrici i ekscentričice), stigne ispeći one prefine zdrave kolačiće koje svi uvijek hvalite, vježba sa svojim Goldicama (i to već 7 godina!), upisala je tečaj engleskog jezika…

Slobodnog vremena baš i nema jer i sami znate da odgovara na sva naša pitanja i po danu i po noći. Od ponedjeljka do nedjelje.

Ali, kada ga uhvati, najviše voli provoditi s obitelji jer je ponosna na svoj najveći uspjeh – dvije prekrasne, vrijedne i sretne kćeri :)

Iako u anonimnoj anketi koju provodimo sa svojim polaznicima nema pitanja o teti Mariji, polaznici su je samoinicijativno uključili u odgovore . Na pitanje Što vam se najviše sviđa u Studiju, između ostalog, odgovorili su:

– teta Marija :)

– pozitivna energija u Studiju, super odnos među trenerima, motivacija, ok ekipa polaznika, ma sve mi se sviđa kad ste super i preljubazna teta Marija sa svojim divnim kulinarskim umjecem

– Marijina ekspeditivnost

– Teta Marijini kolačiiiiiiiiiiii!

– Teta Marijini proteinski kolačići sa višnjama :)

– Sve, a posebno kolači Majine mame.

Kontakt

Zaprimili smo Vašu poruku, hvala Vam!
Adresa

Studio Eccentric
Centar za dijagnostiku, terapiju i trening

Ulica Martina Divalta 162

31000 Osijek

00 385 (0)92 328 0802
Studio Eccentric Facebook stranica
Studio Eccentric Instagram
kontakt@eccentric.hr