Kako je protekla sezona 2016/17

Nakon ljetnog odmora, svježi i napunjenih baterija, krećemo u novu sezonu spremni i nabrijani.

No prije samog početka, prisjetimo se što smo sve radili ove sezone…

eccentric

Prešli smo 2.100 fanova na Facebooku, naš glas je došao do preko 1.600.000 osoba. Preko 5.000 puta mjesečno ste reagirali na naše postove, a pogledali videa skoro 130.000 puta!

Web stranicu dominikh19.sg-host.com je posjetilo 9.890 osoba ove sezone, a pregledali su 17.266 stranica. Najviše je posjeta iz Hrvatske, zatim BiH, USA, Srbije, Rusije, Njemačke, Slovenije, Austrije i Ujedinjenog Kraljevstva (Irci naši, tek ste na 21. mjestu).

Drugu sezonu za redom post o disanju je najčitanija stranica, a odmah iza njega se nalazi post s vježbama za stopala. Jako smo sretni jer je pravilno disanje temelj svakog obrasca kretanja i drago nam je da ste to prepoznali.

Eccentric

Napravili smo i redovnu anketu i doznali da bi vas 100% preporučilo Studio Eccentric svojim prijateljima i prijateljicama!

Kada smo vas upitali da ocijenite kvalitetu treninga, dobili smo potpuno iste, odlične rezultate, kao i prošle godine što nam govori da održavamo istu razinu kvalitete treninga.

Najdraža trenerica je Maja, a u stopu ju prate Igor i Martina. Za Ivanu kažete da je vesela i motivirajuća te da vas sjajno isteže. Kod Danijele se polaznicima sviđa tempo i način vježbanja te vedra i opuštena atmosfera koju unese u prostoriju kada uđe. O Tei kažete da jako dobro objasni kada, što i zašto se radi, odgovara na sva pitanja i da je uvijek smirena.

U Studiju smo se ponovili u novi reformer i time smo postali najopremljeniji centar u ovom dijelu Hrvatske.

Eccentric

Najviše slobodnog vremena smo proveli na edukacijama, što nas čini jako sretnima. Učeći nove tehnike i proširujući svoje znanje mi rastemo, a sve što saznamo dijelimo s vama, naši dragi Ekscentrici i Ekscentričice.

Maja je ove godine utvrdila znanje DNS tehnike položivši level 3 i time postala jedan od rijetkih DNS Exercise trenera u ovom dijelu Hrvatske. Bila je i na Neurokinetičkoj terapiji i certificirala se za NKT level 1 i level 2 te asistirala na levelu 1, bila je u London samo radi sjajne Kathy Dooley i tamo u 4 dana slušala njezinu nevjerojatno inspirirajuću i edukativnu radionicu Immaculate Dissection. Ako vas zanima kako je bilo, možete sve pročitati na našem blogu.
Igor je bio kod cijenjenog prof. Markovića, koji je surađivao s nekima od najpoznatijih sportskih imena, i pohađao Motus Melior akademiju. Kao mala ekskurzija, Maja, Danijela i Igor su išli na b.a.s.e. core edukaciju u Ljubljanu kod kanadske edukatorice Sally Belanger (inače B.A.S.E. označava Basic Assessment and Strategy Evaluation što govori o važnosti temeljne procijene i evaluacije svakog polaznika jer je to osnova iz koje jedino možemo graditi uspješan i siguran trening).

Eccentric

Iako termin fascija zauzima sve više prostora u medijima i postalo je jako popularno koristiti ga, kao nekad prije termin funkcionalni trening, kako mi nekako uvijek idemo mrvicu korak ispred trendova i pratimo i učimo se od najboljih, kod nas je fascijalni trening integriran u svaki trenažni proces već godinama, a naša Tea je pohađala Anatomy Trains edukaciju, poseban način razumijevanja uloge fascije u pokretu i posturi, dok se Martina ove godine posvetila Functional Flow, ili FFlow, inteligentnom načinu vježbanja u kojem se posebna pažnja poklanja baš fasciji.

Eccentric

Trudnice su ove godine došle u centar pažnje Eccentric Studija. Pored formiranja posebne grupe samo za njih, Danijela, Martina i Ivana su bile u poznatom The House studiju u Novom Sadu gdje su pohađale radionicu za vježbe trudnica, a Tea je bila u Zagrebu na radionici za trudnice, što je svakako doprinijelo kvaliteti treninga budućih majki.

Dijelili smo svoje znanje i s drugima, a ne samo s vama, dragi naši polaznici. Maja je održala radionice s terapijskim lopticama u Novom Sadu i Osijeku te je asistirala na radionici NKT-a. U Studio Eccentric je došao Danijel koji je vodio radionicu Acro yoge i radionicu Pozdrav Suncu.

Eccentric

Pokrenuli smo grupu za Umirovljenike, s vježbama osmišljenim baš za zlatnu dob, koja se pokazala jako dobrom i traženom. Naše divne umirovljenice čak traže treći trening u tjednu!

Eccentric

Preko ljeta smo pokrenuli ljetnu radionicu pametnog vježbanja za djecu, što nam je bila velika želja već nekoliko godina.

Formirali smo i posebnu grupu za mršavljenje gdje svaki polaznik/polaznica ima svoj cilj i uz pomoć savjeta i bodrenja trenera, polako ali kvalitetno i sigurno dolazi do njega.

Mi kao tim smo izrazito posebna skupina jakih individualaca i nakon toliko puno rada, veliko nam je zadovoljstvo bilo skupa se družiti i zabaviti na team buildingu u Adrenalinskom parku Zlatna greda u Baranji gdje smo proveli sjajan dan povezujući se na još jednoj razini jedni s drugima! Jer tim i timski rad su ono čime se posebno ponosi naš Studio.

Eccentric

Svaki dan uz vas, naši dragi vježbači i vježbačice, je novi izazov u kojemu svi mi uživamo.

Ono što nas posebno veseli je upornost i predanost, motiviranost, kada dođete u Studio i kažete: “kako mi se danas nije dolazilo, bilo mi je teško na poslu, djeca su me izmrcvarila, baš sam umoran/umorna…” i onda nakon treninga osmijeh od uha do uha, energija kojom zračite može se očitati golim okom i kažete: “ jao što mi je drago što sam došao/došla! Osjećam se tako napunjeno energijom, dobrom vibrom…” Jer to je ono što razlikuje one koji postižu rezultate od onih koji samo kukaju. I kad vidimo vas, tako motivirane, po kiši, po snijegu, po najvećim vrućinama, nakon što ste razvezli djecu po svim aktivnostima, kad odlazite s nekog tuluma ili proslave jer vrijeme za vaš trening, a ostatak društva vam se smije, kad vas boli kuk ili rame ili leđa da jedva uđete u Studio, kad radite domaću zadaću koju ste dobili, kad u Studiju uzimate svoje rekvizite za modifikacije, e tada je nama srce kao kuća i motivirani smo još 200 % više da napravimo najbolji mogući trening, da odradimo najbolju moguću dijagnostiku, skupa s vama učimo i rastemo i razvijamo se kao najbolje moguće osobe.

I jedva čekamo da sezonu koja je pred nama učinimo još bolju od prethodne!