O nama

Godine 2011. iz velike ljubavi i ogromne želje, realiziran je san o nastanku Studija Eccentric. Ne samo kao mjesta na koje će ljudi doći vježbati, nego kao cjelovita priča pristupa čovjeku kroz multidimenzionalan način. Od samih početaka pa do današnjeg dana naša misija je holistički pristupiti pojedincu, u svrhu postizanja najboljih rezultata, s ciljem razvijanja zdrave, funkcionalne, zadovoljne osobe, koja tada može značajno doprinijeti svojoj zajednici.

Upoznajte nas

Maja Diklić Dačić

CEO STUDIJA ECCENTRIC

Osnivačica Studija Eccentric, poduzetnica, edukatorica, trenerica, terapeut . Ako se pitate zašto se tako dobro osjećate u Eccentricu, razlog je upravo ona.

Igor Dačić

LICENCIRANI INSTRUKTOR

Iza uspješne žene može stajati samo pravi frajer! A Igor to potvrđuje svakoga dana. Diplomirani pravnik kojemu je sve bilo zanimljivije od rada u struci pa je upisao magisterij iz ekonomije koji upravo završava.

Marija Diklić

SRCE I DUŠA STUDIJA

Marija čini dušu našeg Studija. Ona je topla riječ, osmijeh, uvijek spremna pomoći. Prekrasna, vesela i samozatajna žena koja drži pet zidova Eccentric kuće.

Marina Bistrović

LICENCIRANA INSTUKTORICA

Uvijek žedna znanja, upisala je i Kineziološki fakultet u Splitu. Obožava pokret i rad s tijelom što dokazuje njena povijest bavljenja raznim sportovima i vještinama.

Ivona Pinkle

PRVOSTUPNICA FIZIOTERAPIJE

Ivona je po zanimanju prvostupnica fizioterapije. Motivaciju i ljubav prema fizioterapiji stekla je još u mlađim školskim danima u Medicinskoj školi.

Matko Sabljo

PRVOSTUPNIK FIZIOTERAPIJE

Kao fizioterapeut praksu je odrađivao u Nacijonalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar te u poliklinici OTOS Vita. Aktivno se bavi sportom preko 10 godina, a najveće uspjehe stekao je u borilačkim vještinama.

Nina Lončar

STUDENTICA FIZIOTERAPIJE

Nina se od malih nogu do svoje 16.-te godine profesionalno bavila ritmičkom gimnastikom, postizala je razne uspjehe i rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima.

Preuzmi

Kućna pravila studija Eccentic