RECOVERY

Nastala je kao proizvod promišljanja o potrebama suvremenog čovjeka za relaksacijom, oporavkom, koje ćemo zadovoljiti putem različitih vježbi disanja, pokretljivosti, fleksibilnosti, samomasaže…

Najbitniji dio našeg napretka nalazi se u fazi oporavka. Odnosno, mi ne napredujemo u fazi kada žestoko treniramo, nego koliko se dobro od tog treninga oporavljamo, te koliko našem tijelu i umu dopustimo da se regenerira, toliko ćemo biti bolji i uspješniji u izvođenju zadataka, oporavku od ozljeda, oporavku od neke boli…

RECOVERY program provodimo jednom tjedno i na ovaj sat možete doći kao drop in sat-znači s vremena na vrijeme želite se doći istegnuti i promasirati se i prodisati. Ili napraviti kao regularnu rutinu pa dolaziti svakog ponedjeljka u 18:40h na svoj sat oporavka i opuštanja.

Svaki trening ima naglasak na određenim regijama, tako da ponekad više radimo na pokretljivosti kukova i donjih ekstremiteta, ponekad pokretljivosti ramenog obruča, a ponekad više na pokretljivosti kralježnice i vježbama disanja.

Nakon ovog treninga osjećat ćete se prokrvljeno, relaksirano, “mekano” u svome tijelu, ali i u glavi, kao da ste bili na nekoj finoj masaži.

Treninzi