SMART MOVE

Poseban trenažni program dizajniran prije 9 godina, koji u sebi inkorporira najnovija saznanja iz područja treninga.

Osmišljen je na temelju iskustva u radu s klijentima i brojnih edukacija, te je jedinstven po brojnim elementima koje sadrži.

Svaki tjedan ima svoju temu po kojoj radimo, poput: Pokretljivost, Jakost, Fleksibilnost, Core+cardio, Bazične motoričke kretnje, Koordinacija… što pruža sveobuhvatan rad na tijelu pa time i sigurnije vježbanje, brži napredak, bolja otpornost na ozljede, brži oporavak.

Savršena je to mješavina različitih najsuvremenijih metoda i rekvizita primjenom kojih konstantno izazivamo tijelo i um na nove podražaje i time utječemo na robusniji, otporniji sustav.

Smart Move program ponekad koristi samo opterećenjem vlastitoga tijela, ponekad radimo s rekvizitima kao što su kettlebell, šipke, TRX, medicinke… a u mini grupama i individualnim/poluindividualnim treninzima uključujemo i rad na Pilates spravama kao što je Reformer, Stability Chair, Spring Wall…

Izrazito smo ponosni na ovaj program jer je odraz naše ljubavi i brige prema klijentima koji ga jako vole radi raznovrsnosti, sigurnosti, individualnog pristupa i rezultata.

Treninzi